Print Recipe
Stegt flæsk med kartoffelfrikassé
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Lad flæsket hvile i ca.10 min. Flæskeskiverne lægges i en dyb bradepande ­ husk lidt mellemrum mellem skiverne.
  2. Steges i ovnen ved 200° i 15-20 min.Hold øje med flæskestykkerne.
  3. Hæld fedt fra af flere gange, så flæsket kan blive rigtig sprødt.
  4. Løg, krydderurter, kartofler, selleri, gulerødder, salt og peber kommes i en gryde og dækkes med vand.
  5. Retten koges ved svag varme i ca. 20 min.Smages godt til med salt og peber.
  6. Servering:Anret det ovnstegte flæsk på et varmt fad.
  7. Server kartoffelfrikasséen til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *