Stegt flæsk med persillesauce

Print Recipe
Stegt flæsk med persillesauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Svin
Forberedelses tid 25 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Svin
Forberedelses tid 25 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Stegeflæsket krydres med salt og peber. Steges på en varm pande 4 - 5 min. på hver side. Stegefedtet hældes fra inden de vendes.
  3. Persillesauce: Hæld melet i en gryde og pisk det til en glat jævning med mælken, tilsæt lidt ad gangen. Hæld olien i og pisk over middelstærk varme, til saucen kommer i kog. Tilsæt hakket persille, og lad saucen koge over svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *