Stegt torskerogn med æggesovs

Print Recipe
Stegt torskerogn med æggesovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 50 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Vand blandes med lidt eddike, salt og laurbærblade, heri lægges torskerognen, og vandet bringes langsomt i kog, skal småkoge i 30 min., vend rognen af og til.
  2. Rognen afsvaler lidt i vandet, tages op og lægges på et fad under let pres.
  3. Når rognen er kold, skæres den ud i tynde skiver, steges på en pande.
  4. Æggesovs:Smelt smøret, kom melet i og spæd med lidt vand fra rognen og yderligere med kaffefløde, sovsen koger godt igennem og smages til med citronsaft, salt, peber og lidt sennep.
  5. Æggeblommerne piskes med piskefløden og hældes i sovsen, der skal være godt varm.
  6. Varmes og smages til.
  7. Tilbehør:Stegte kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *