Stegt and

Print Recipe
Stegt and
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 200 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 200 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Anden rengøres, skylles og tørres godt. En frossen and skal være optøet.
  2. Den gnides indvendig med salt og peber. De udblødte svesker og de skrællede udskårne æbler blandes og fyldes i anden.
  3. Den sys eller lukkes med kødpinde eller tandstikkere, gnides udvendig med salt og lægges på risten i bradepanden.
  4. Sæt anden i en 160 º varm ovn og kogende vand hældes ved. Anden dryppes jævnligt under stegningen og om nødvendigt spædes med ekstra væske.
  5. Stegetiden er ca. 3 timer - følg anvisningen på emballagen. Den første del af stegetiden lægges den med ryggen opad, resten af tiden med brystet opad.
  6. 15 min. før anretningen, hældes skyen af bradepanden, og anden sættes igen i ovnen ved 250 º. Den overhældes med nogle skefulde koldt vand, så skindet bliver blankt og sprødt.
  7. Skyen skummes for fedt, koges op og jævnes. Evt. tilsættes kulør, og saucen smages til.
  8. Anden kan i stedet fyldes med kogte kastanier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *