Stikkelsbærkompot med kanelflødeskum

Print Recipe
Stikkelsbærkompot med kanelflødeskum
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Skyl og nip bærrene.
  2. Kom stikkelsbærrene i en gryde sammen med vand, sukker og en flækket vanillestang og kog i ca. 5 min. Tag gryden af varmen og fjern vanillestangen.
  3. Rør kartoffelmel med lidt vand og jævn kompotten, mens der piskes.
  4. Afkøl stikkelsbærkompotten.
  5. Pisk fløden til skum.
  6. Tilsæt sigtet flormelis og kanel og vend det i flødeskummet.
  7. Fordel skiftevis flødeskum, knuste makroner og kompot i 4 dessertglas.
  8. Slut med lidt flødeskum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *