Print Recipe
Stikkelsbærkompot med kanelflødeskum
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl og nip bærrene.
  2. Kom stikkelsbærrene i en gryde sammen med vand, sukker og en flækket vanillestang og kog i ca. 5 min. Tag gryden af varmen og fjern vanillestangen.
  3. Rør kartoffelmel med lidt vand og jævn kompotten, mens der piskes.
  4. Afkøl stikkelsbærkompotten.
  5. Pisk fløden til skum.
  6. Tilsæt sigtet flormelis og kanel og vend det i flødeskummet.
  7. Fordel skiftevis flødeskum, knuste makroner og kompot i 4 dessertglas.
  8. Slut med lidt flødeskum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *