Print Recipe
Sushiris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Vask risen i flere hold koldt vand.
  2. Kom dem i gryden og hæld vand over (ca 20% mere end ris).
  3. Når risen har kogt i 5 minutter skrues ned, og risen koger 15 min på lavt blus.
  4. Tag gryden af, og lad risen hvile 10-15 min. Løft ikke på låget.
  5. Hæld risen over i en træ- eller plastikskål (eddiken kan gå i forbindelse med metal og give dine ris en dårlig smag).
  6. Fordel eddike blandet med salt & sukker (eller Sushi su) over risen.
  7. Rør ikke rundt, men ”skær” med en træpalet i risen, så eddiken fordeles.
  8. Vift samtidig med en fane til risene er helt afkølet.
  9. Sushi-ris kan holde sig flere timer i et køligt køkken, blot de er dækket af et fugtigt viskestykke.
  10. Sæt dem aldrig i køleskabet.
  11. Spis dem samme dag.
  12. Har du ris til overs, så tril et par pæne kugler og vend dem i hvide eller sorte sesamfrø.
  13. Server dem til suppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *