Print Recipe
Svampesuppe med østershatte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Land Andet
Kost typer Vegetar
Råvarer Grønsager
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Land Andet
Kost typer Vegetar
Råvarer Grønsager
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Klargør østershatte ved at skære det nederste af stokken ( den kan være lidt hård). Riv svampene i mindre stykker. Pil og hak skalotteløgene fint. Varm smørret op i en stor gryde, så det lige bruser op. Sautér skalotteløg og knust hvidløg i ca. 1 min. ved middel varme, uden at det tager farve. Kom østershattene ved og lad dem svitse med i 2 min. Kom hvidvin ved og lad det koge op. Kom bouillon, fløde og finthakket soltørrede tomater ved. Lad suppen koge i 15 min. ved middel varme, og smag suppen til med timian, salt og peber. Servér suppen i en suppeterrin med ristet eller grillet brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *