Print Recipe
Svensk pølseret
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil løget og hak det. Skær pølserne i skrå skiver. Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde.
  2. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt pølser og paprika, svits det med.
  3. Dæmp varmen. Tilsæt de kolde kogte kartoffelskiver og hæld tomatpuré og mælk i gryden. Bland alt.
  4. Tilsæt salt og peber. Lad retten småkoge i 5 min. Tilsæt evt. fløden og kog den igennem i yderligere 5 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *