Print Recipe
Svinekød i karry
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 58 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 58 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog risene som anvist på emballagen.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær kødet i smalle strimler (1 x 1 x 5 cm). Brun kødet i olie i 2 min. i stegegryde eller wok ved kraftig varme.
  3. Tilsæt karry og knust hvidløg og svits i 1 min. Kom kokosmælk, vand, rødløg i smalle både og squash i halve skiver ved.
  4. Lad retten koge for svag varme i 5 min uden låg. Smag til med karry, citronsaft, sukker og salt.
  5. Servér de kogte ris til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *