Print Recipe
Tærte med rosenkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 24 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 24 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland de 2 slags mel, smuldr smørret i melet, tilsæt salt og peber og saml dejen med kærnemælken. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Forbag bunden ved 200 º i 10 min.
  2. Fyld:
  3. Damp rosenkålen i letsaltet vand i ca. 5 min. Dryp af i en sigte. Pisk æg sammen med hytteost, timian, revet Emmentaler ost, salt og peber.
  4. Fordel rosenkål over den forbagte bund. Hæld æggemassen over og bag tærten færdig ved 200 º i yderligere 25 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *