Tarte Tatin

Print Recipe
Tarte Tatin
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Først laves mørdej, fordi den skal hvile i køleskab minimum ½ time.
  2. Mel, smør, sukker, æggeblomme og salt blandes i en skål og trykkes sammen med en gaffel til det er en sammenhængende dej (må ikke røres sammen).
  3. Hviler i køleskab i minimum ½ time.
  4. Æbler halveres og kernehus fjernes.
  5. Sukker hældes på pande, som kan tåle at komme i en varm ovn, når sukkeret har taget farve blandes smørret i og panden tages af varmen når det er smeltet.
  6. De halve æbler lægges ovenpå sukkermassen med de tomme kernehuse opad.
  7. Mørdejen rulles ud i ½ cm.
  8. tykkelse og lægges forsigtigt over panden som et låg.
  9. Panden sættes i den opvarmede ovn (220°) og bages i 25 minutter.
  10. Gør en tærteform e.
  11. l.
  12. , som passe i størrelsen til panden, klar og vend panden ud på denne, således at mørdejslåget kommer til at danne bund i tærteformen.
  13. Server tærten medens den er varm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *