Print Recipe
Tarte Tatin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Først laves mørdej, fordi den skal hvile i køleskab minimum ½ time.
  2. Mel, smør, sukker, æggeblomme og salt blandes i en skål og trykkes sammen med en gaffel til det er en sammenhængende dej (må ikke røres sammen).
  3. Hviler i køleskab i minimum ½ time.
  4. Æbler halveres og kernehus fjernes.
  5. Sukker hældes på pande, som kan tåle at komme i en varm ovn, når sukkeret har taget farve blandes smørret i og panden tages af varmen når det er smeltet.
  6. De halve æbler lægges ovenpå sukkermassen med de tomme kernehuse opad.
  7. Mørdejen rulles ud i ½ cm.
  8. tykkelse og lægges forsigtigt over panden som et låg.
  9. Panden sættes i den opvarmede ovn (220°) og bages i 25 minutter.
  10. Gør en tærteform e.
  11. l.
  12. , som passe i størrelsen til panden, klar og vend panden ud på denne, således at mørdejslåget kommer til at danne bund i tærteformen.
  13. Server tærten medens den er varm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *