Print Recipe
Tiramisu II
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Æggeblommer piskes sammen med sukker til sukker er opløst, marscapone tilsættes.
  2. Hviderne piskes stive og vendes i cremen.
  3. Cognac og kaffe blandes.
  4. Fyld portionsglas halvt op med creme, dyp 2 pavesini kager i kaffe/cognac blanding og læg kagerne oven på cremen i glasset.
  5. Fyld glas op med creme.
  6. Til sidst drysses med reven chokolade og stænkes med lidt af kaffe/cognac blanding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *