Print Recipe
Torinofad med pasta & grønsags sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland revet løg, hakket oksekød, rasp, bouillon, salt og peber sammen. Ælt det til en ret fast fars. Hæld grønsagssaucen i et ildfast fad og bred farsen ud over.
  2. Glat farsen pænt ud, og sæt fadet i ovnen v/ 200 º i 30 min. Drys så let med revet parmesan og sæt fadet under grillen et øjeblik. Tag det ud og lad det hvile mens du koger den friske pasta.
  3. Skær courgetter i skiver og hak løg, flåede tomater og hvidløg. Varm fedtstoffet i en gryde og svits løgtern et par min. Kom så courgetteskiver i sammen med tomater og hvidløg.
  4. Smag til med krydderier, tilsæt oreganobladene og lad grønsagssaucen simre i ca. 15 min, til den er passende tyk. Kan evt. jævnes lidt med vand/mel.
  5. En meget lækker ret, der også er fin varmet i ovnen dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *