Print Recipe
Torskebøf med dampede majroer friskkværnet peber
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Torskekødet skæres i 1½ cm tykke skiver.
  2. Vendes i æg og rasp tilsat salt og peber og steger gyldne på en pande med fedtstof, ca. 3 min på hver side.
  3. Løgene skæres i skiver og svitses i gryde og kommes over bøfferne.
  4. Majroerne skæres i skiver og dampes møre i en gryde med letsaltet vand ca. 25 min. Majroerne tages op og stænkes med citronsaft.
  5. De fordeles mellem torskebøfferne, og der drysses evt. paprika eller kapers over.
  6. Af majroevandet laves sovsen, som smages til med sennep.
  7. Der serveres kogte kartofler til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *