Print Recipe
Torskepostej
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg torsken i letsaltet, koldt vand i ca. ½ time, skær filetterne fra.
  2. Hvis man har en blender er det meget let at lave postejen i den.
  3. Kom det hele i blenderen på en gang, og efter et øjeblik er det færdigt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Har man ikke blender, stødes torskefiletterne i en morter eller køres gennem kødhakkeren.
  6. Rør æg, fløde og smør sammen, drys melet i, rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
  7. En form smøres godt og drysses med rasp.
  8. Farsen kommes i, men fyld ikke formen for meget.
  9. Bages i vandbad i en ovn ved 225 i ca. 3 kvarter.
  10. Serveres med koldt smør eller en god tomatsovs til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *