Print Recipe
Torskerognscocotte med krydderurtedressing
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Åbn torskebukserne med en kniv, vend torskerognen ud i en skål og pisk til alle hinder slipper.
  2. Passer rognen gennem en sigte.
  3. Bland rognen med fløde og citron og smag til med salt og peber.
  4. Pensl fire portionsforme med olie og fyld dem med torskerognen.
  5. Dæk med folie og bag torskerognen i vandbad ved 200 grader i ca. 15 min., til rognen har sat sig.
  6. Afkøl torskecocotterne.
  7. Til krydderurtedressingen røres tykmælk med citronsaft, revet citronskal og hakkede krydderurter.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Vend torskecocotterne ud og server dem med krydderurtedressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *