Print Recipe
Torskerognsrand
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Brug helst frisk torskerogn.
  2. Kog torskerognen i ca. 30 - 45 min.Mos rognen i en blender sammen med de øvrige ing.
  3. - husblas, der lægges i koldt vand i 5 min. - smeltes, tilsættes rognmassen i en tynd stråle.
  4. rogn massen smages til og hældes i en randform,der sættes i køleskabet til næste dag.
  5. Randen vendes ud af formen ,rejerne fyldes i randens hul små hjerteblade fra salaten lægges rundt i kanten af hullet, serveres med dressing og flutes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *