Trøfler med hindbærbrændevin

Print Recipe
Trøfler med hindbærbrændevin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Chokoladen hakkes fint og kommes i en skål.
  2. Piskefløden bringes i kog og hældes over chokoladen, der dermed smelter.
  3. Tilsæt spiritus og bland massen forsigtigt.
  4. Hvis du rører for hurtigt, afkøler chokoladen og vil klumpe.
  5. Rør det bløde smør i massen og lad den afkøle i køleskabet.
  6. Form massen til kugler på størrelse med et stort kirsebær og tril dem i kakao.
  7. Opbevar trøflerne i køleskabet, men tag dem ud 10 min. før servering.
  8. De skal serveres kolde, men ikke køleskabskolde.
  9. I stedet for hindbærbrændevin kan man tilsætte Grand Marnier eller anden frugtlikør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *