Print Recipe
Tun i flødespinat med pasta
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Damp den helbladede spinat i en si i en gryde.
  2. Når spinaten er dampet, drypper den af og skæres i grove stykker.
  3. Sæt en gryde over med vand, 1tsk salt og 2 spsk olivenolie til pastaen.
  4. Når vandet koger kommes pastaen i.
  5. Varm olivenolien på en dyb pande, svits hvidløget i 10 sekunder og kom spinaten på og svits den yderligere 1-2 minutter.
  6. Drys mel hen over spinaten og rør rundt.
  7. Hæld bouillonen over og lad det koge 1 minut.
  8. Hæld piskefløde over og lad det koge lidt ind.
  9. Del tunfiskekødet i stykker og hak ansjosen groft og kom dem på panden sammen med oliven.
  10. Rør rundt og lad det koge 3-4 minutter.
  11. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *