Print Recipe
Tvebaksbudding
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smørret smeltes og røres sammen med rasp, æggeblommer, mel, sukker og salt.
  2. Mælken tilsættes, så der opnås en tyk grød.
  3. Lad det hvile nogle minutter, hvorefter der tilsættes yderligere lidt mælk om nødvendigt.
  4. Rosiner tilsættes.
  5. Smages til med vanilla og evt kardemomme.
  6. Grøden hældes i en smurt budding form med låg og koges i vandbad i 1 1/2 -2 timerJordbærrene tilsætte lidt vand, koges og smages til med sukker.
  7. Jævnes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *