Tzatziki

Print Recipe
Tzatziki
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 260 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 260 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl agurken og riv den på den grove side af rivejernet. Læg agurken i en skål og strø salt på.
  2. Rør rundt og dæk den til med et lille fad som pres. Lad agurken stå koldt i ca. 10 min.
  3. Bland yoghurt og creme fraiche. Hæld blandingen i en si beklædt med et kaffefilter. Lad den stå i ca. 2 timer eller til blandingen er halvtyk.
  4. Skrab yoghurtblandingen ud af filteret og læg den i en skål. Smag til med lidt knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og evt. mynte.
  5. Hæld agurken i en si og lad den dryppe godt af. Bland agurken i yoghurtsaucen. Smag til og krydr evt. mere. Sæt det i køleskab i 2 timer.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *