Print Recipe
Valnøddeflutes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kærnemælk og crème frâiche lunes til ca. 25 grader C, og gæren udrøres deri.
  2. Dette køres sammen med rugmel, ahornsirup, valnødder og salt.
  3. Dejen røres/æltes sammen med hvedemel og olie.
  4. Dejen hæves til ca. dobbelt størrelse, stødes sammen og formes som små brød eller evt. som små flutes.
  5. Brødet slåes op på en smurt plade, og hæves igen til dobbelt størrelse.
  6. Brødet ridses efter endt hævning og pensles med æggestrygelse.
  7. Bages i forvarmet ovn.
  8. 220 grader C i ca. 40 minutter i almindelig oven og 200 grader C i ca. 35 minutter i varmluftovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *