Vanilleis med honningstegte kirsebær

Print Recipe
Vanilleis med honningstegte kirsebær
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl kirsebærene og lad dem dryppe af og udsten dem.
  2. Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let.
  3. Kom smør på panden og rør smør og honning sammen.
  4. Vend kirsebærene i blandingen og kog dem godt igennem.
  5. Tag bærene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig.
  6. Skrab nu med en stor ske æg af vanilleisen og anret dem i kolde glas.
  7. Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt.
  8. Dekorer med en myntekvist eller citronmeliseblade.
  9. Serveres med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *