Varm rognguf

Print Recipe
Varm rognguf
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rognen koges forsigtigt i letsaltet vand i 10 minutter.
  2. Alle hinder fjernes omhyggeligt.
  3. Rognen røres med smørret, salt og peber.
  4. De to æggehvider piskes meget stive og vendes forsigtigt i.
  5. Rognmassen hældes i en velsmurt form.
  6. Den stilles i ovnen ved 200 i 30 minutter.
  7. Smager fint til en blandet salat og groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *