Vegetarens festtilbehør

Print Recipe
Vegetarens festtilbehør
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Asparges renses og koges møre i letsaltet vand i ca. 8 minutter, Skorzonerrødderne renses, skæresi passende stykker og koges møre i ca. 10 minutter.
  2. Et ildfast fad smøres og asparges og skorzonerrødder lægges skiftevis i bunden.
  3. Mandlerne kommes i det varme grønsagsvand, så skindet løsnes og hinden kan smuttes af Mandlerne halveres.
  4. Mælkesovsen laves.
  5. Mælk og mel rystes sammen i en meljævner og kommes i en lille gryde med det smeltede smør.
  6. Kom sovsen langsomt i kog og smag til med salt og hvidt peber.
  7. Bliver sovsen for tyk spædes der til med grønsagsvand.
  8. Mælkesovsen hældes over asparges og skorzonerrødder.
  9. Den revne ost drysses over og der pyntes med et let drys paprika.
  10. Til sidst fordeles mandlerne over.
  11. Retten gratineres i ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  12. Variationsmulighed: Retten kan også laves med asparges alene, eller med skorzonerrødder alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *