Print Recipe
Vegetarens rødbedebøf
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rødbederne renses og koges møre i vand, der knap dækker, ca. ½ time.
  2. Rødbederne skæres i 1 cm tykke skiver, der vendes i sammenpisket æg og dernæst rasp.
  3. Smørret smeltes på en pande og rødbedeskiverne steges gyldne ca. 2-3 min på hver side.
  4. Creme fraichen røres sammen med et revet syrligt æble samt fintrevet peberrod.
  5. En klat af denne dressing kommes over hver rødbede ved servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *