Print Recipe
Vegetarisk chili
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Opvarm olien i en stor gryde og svits løg, frisk chili og hvidløg, til de er bløde.
  2. Tilsæt gulerødder, bladselleri og peberfrugt, som ligeledes svitses bløde. Tilsæt bønner, chilipulver, spidskommen, salt, tomater og 4 spsk vand.
  3. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter. Tilsæt squash'ne og lad det simre i yderligere 5 minutter, til squash'ne er møre.
  4. Server retten varm, drysset med revet ost og ledsaget af majschips eller varmt, sprødt grovbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *