Vegetariske bøffer

Print Recipe
Vegetariske bøffer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl kålrabierne, skræl dem og skær dem i tykke skiver. Læg dem i kogende, saltet vand (2 tsk. salt pr. liter vand) og lad dem koge næsten møre. Tag dem op, og lad dem løbe fri for væde, eller dup dem tørre med køkkenrulle.
  2. Steg skiverne i smør på panden til de er let gyldne. Tag skiverne op på et serveringsfad og hold dem varme. Skær de pillede løg i skiver og steg dem gyldne og bløde i smørret på panden. Drys med salt og peber.
  3. Læg løgene på "bøfferne" og drys med timian. Kog panden af med fløde, lad den koge lidt ind og smag til med salt. Hæld det over kålrabi-bøfferne.
  4. Tips: Selleri- og rødbedebøf kan tilberedes på samme måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *