Print Recipe
Vegetarlasagne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tomatsovs:Hak løg og skær broccoli buketterne fri af stilken Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli.
  2. Tilsæt flåede tomater og krydderier.
  3. Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes.
  4. Lad sovsen småkoge mens den hvide sovs tilberedes.
  5. Hvid sovs:Smelt margarine og tilsæt mel.
  6. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt.
  7. Tilsæt salt peber og muskatnød.
  8. Tilsæt reven ost.
  9. Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne.
  10. Hæld først hvid sovs i, læg herpå lasagne plader, hvid sovs tomatsovs og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge.
  11. Afslut med hvid sovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *