Print Recipe
Vestindiske frikadeller
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør alt det hakkede kød med finthakket løg og den hakkede, grønne peber.
  2. Tilsæt kokosmel (gem 2 spsk. til panering), salt, peber, chilipulver, hakket persille, tomatketchup & rasp.
  3. Rør farsen godt og form den til 8 frikadeller, der vendes i resten af kokosmelet og steges i olie på en pande (7 minutter på hver side).
  4. Anret frikadellerne på et fad og server dem sammen med løse ris, stegte bananer og frisk, reven ananas til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *