Print Recipe
Vildthakkebøf med hele hvidløg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ælt kødet med enebær, del og form det til større eller mindre bøffer og steg dem i smør 3-4 minutter på hver side, efter tykkelse.
  2. Drys kødet med lidt salt og peber.
  3. Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker, kom dem i en gryde med hvidløg samt evt. selleri og kog dem helt møre.
  4. Hæld vandet fra, hæld kartoflerne tilbage i gryden og mos dem groft med en gaffel.
  5. Tilsæt smør, olivenolie samt mælk, pisk og varm mosen igennem og smag den godt til med salt og peber.
  6. Steg hvidløgsfedene i en gryde i olie under omrøring, til der er møre, tag dem op, læg dem på fedtsugende papir og drys groft salt på.
  7. Anret bøfferne på varme tallerkner med grønsagsmos samt stegte hvidløg og et rundhåndet drys persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *