Vitello Tonnato

Print Recipe
Vitello Tonnato
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Varm ovnen op til 180 C.
  2. Snør kødet med bomuldssnor til len pæn steg og brun den på panden i smør og olie.
  3. Kasser fedtstoffet.
  4. Krydr den brunede steg med salt og peber og sæt den i ovnen 35-40 minutter.
  5. Ved brug af stegetermometer skal centrumtemperaturen være omkring 68C.
  6. (Læs i øvrigt afsnittet om brug af stegetermometer under tilberedningsmetoder i begyndelsen af Kødnøglen).
  7. Tunsauce:Kom tun, kapers, ansjosfileter, citronsaft og olivenolie i en blender og blend det sammen.
  8. Spæd evt. med lidt koldt vand så blandingen opnår en passende cremet konsistens.
  9. Smag til med lidt peber.
  10. Tomatsalat:Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
  11. Rens og snit forårsløgene meget fint og kom tomater og løg i en skål.
  12. Lav en dressing af olie, sherryeddike og sennep.
  13. Kom de sorte oliven i og smag til med salt og peber.
  14. Bland dressingen med groft hakkede basilikumblade og hæld den over tomater og forårsløg i skålen.
  15. rør forsigtigt rundt.
  16. Spis gerne brød til retten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *