Whiskybudding

Print Recipe
Whiskybudding
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mælk, sukker og vanille koger op.
  2. Æggeblommerne røres sammen med 25g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
  3. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
  4. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.
  5. Whiskyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde.
  6. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *