Print Recipe
Ylette marineret kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 80 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 80 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Først laves marinaden: I en skål blandes ylette, karry, paprika, saft fra presset lime og soyasauce. Tilsæt presset hvidløg og revet ingefærrod.
  2. Kog risene som anvist på emballagen.
  3. Evt. skind fjernes fra kyllingekødet, der skæres i strimler og blandes i marinaden. Stil det i køleskabet og lad det trække mindst i 1 time (gerne natten over).
  4. Skær peberfrugterne ud i firkanter ( 2 x 2 cm). Pil løg og skær det i både.
  5. Varm lidt olie på en stegepande, og hæld kylling med marinade på den. Steg ved høj varme i ca. 10 min. Tilsæt de delte grønsager og fortsæt stegningen ved høj varme i ca. 5 min.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *