Risotto kokkeskole

Thomas Rode forklarer, hvordan man laver en lækker risotto, som hverken er tør eller kedelig. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvilke ris man bruger, når man skal kaste sig ud i en sådan ret. Thomas Rode fortæller lidt kort baggrundshistorie om selve retten og, hvor den har sin oprindelse. Han fortæller også hvilke typer ris der er bedst at bruge. Hvis du er i tvivl, kan du eksempelvis spørge i dit supermarked. Han vil som altid finde lækre ingredienser at komme i retten. I denne udgave af Thomas Rodes Risotto er den spækket med lækre svampe, chalotte løg, hvidløg og lækkert italiensk skinke, som giver en dejlig rund og fyldig smag.

Ingredienser:

Svampe

Chalotte løg

Hvidløg

Svine spæk (skinke)

Smør

Ris (Risotto ris)

Hvidvin

Parmesan ost (frisk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *