Hvis man elsker at lave mad og allerede er begyndt at prøve kræfter med saucer, så er her en spændende video. Thomas Rode viser, hvordan man laver en lækker Sabayonne Sauce. Nu er det slut med kedelige pulversaucer fra dit supermarked. Sabayonne Sauce er en dessert sauce, som man kan serverer til diverse frugter. En uundværlig sauce i et dessertkøkken. I denne video har Thomas Rode valgt at bruge friske Jordbær og Ferskner. Hvis man allerede har set Thomas Rodes video om, hvordan man laver Bearnaise Sauce, så er det faktisk ret simpelt. Det er faktisk helt samme princip man bruger til disse to saucer. Nu er det bare om at komme i gang kaste sig over de lækre ingredienser og slippe fantasien løs!

Ingredienser:

Ferskner og Jordbær (kun fantasien sætter grænser)

Æggeblommer

Væske (Eks. Champagne)

Sukker

Vanilje

Brandevin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *