Majsgryde


Kilde Brian R. Sørensen
Kategori(er): Middagsretter,Gryderetter,Okse- og kalvekød & vild

 

Fremgangsmåde:
  • Løgene renses og hakkes fint. Champignon renses og skæres i halve. Løgene svitses i olien.
  • Kødet tilsættes og svitses med indtil det skifter farve. Champignon tilsættes, og det hele småsteger ca. 5 min. før krydderierne og vand tilsættes.
  • De flåede tomater skæres i mindre stykker, og tilsættes sammen med majsene.
  • Retten småkoger herefter ca. 10 min. Smag retten til.

 

Variationer/Tilbehør

Groft madbrød,Blandet salat

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 15
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 461
Kilojoule 1937
Energi fordeling:
Fedt 51%
Protein 26%
Kulhydrat 23%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]