Stuvede kartofler


Kilde Ukendt
Kategori(er): Tilbehør

 

Fremgangsmåde:
  • Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem 10-12 min. Gem kogevandet.
  • I en tykbundet gryde smeltes margarinen ( den må ikke brune ) . Melet hældes i gryden og røres sammen med margarinen. Derefter tilsættes mælken lidt efter lidt. Saucen skal tykne op, før mere mælk tilsættes. Er saucen for tyk, kan du tilsætte lidt af kogevandet fra kartoflerne.
  • Saucen smages til med salt og peber, og kartoffelstykkerne lægges ned i. Det hele varmes igennem. Pas på det ikke brænder på.
  • Retten kan evt. tilsættes lidt finthakket løg, alt efter smag og behag.

 

Kan evt. bruges til

Røget Medister i ovn,Svenske "Tjøtbullar"

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 40
Heraf arbejdstid: 20
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 257
Kilojoule 1075
Energi fordeling:
Fedt 23%
Protein 10%
Kulhydrat 67%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]