Trøffel dessert


Kilde Idé-nyt, nr. 1 - 2001
Kategori(er): Desserter
    Ingredienser:
  • 110 g rosin(er)
  • 3/4 dl mørk rom
  • 600 g mørk chokolade
  • 90 g makron(er)
  • 7 1/2 dl piskefløde

 

Fremgangsmåde:
  • Rosinerne trækker i rom nogle timer. Smelt chokoladen, lad den svale af.
  • Knus makronerne helt. Pisk fløden stiv. Vend makronerne og rosinerne i chokoladen.
  • Rør godt og vend til sidst den piskede fløde i. Smør en springform med olie, og hæld massen i.
  • Stil den gerne i fryseren et par timer før servering.
  • Servér pÃ¥ en tallerken med f.eks. lidt frisk frugt, en kugle is og hindbærpuré.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 260
Heraf arbejdstid: 30
Antal kuverter: 6
Energi pr. kuvert:
Kalorier 1116
Kilojoule 5381
Energi fordeling:
Fedt 50%
Protein 8%
Kulhydrat 42%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]