Skibberlabsskovs


Kilde God Mad
Kategori(er): Middagsretter,Gryderetter,Okse- og kalvekød & vild

 

Fremgangsmåde:
  • Skær kødet i små stykker og vend det i melet, der er blandet med krydderierne.
  • Pil løgene og skær dem i skiver. Brun kød og løg godt i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderierne og spæd med kogende vand.
  • Skræl kartoflerne, skær dem i terninger og læg dem i gryden. Læg låg på gryden og lade det hele koge ved svag varme i ca. halvanden time.
  • Smag evt. til med ekstra salt/peber.

 

Variationer/Tilbehør

Syltede rødbeder

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 120
Heraf arbejdstid: 30
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 830
Kilojoule 3490
Energi fordeling:
Fedt 43%
Protein 27%
Kulhydrat 30%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]