Januargryde m/ kartofler


Kilde Ukendt
Kategori(er): Middagsretter,Gryderetter

 

Fremgangsmåde:
  • Skær schnitzlerne i smÃ¥ tern og brun dem i en gryde. Drys med salt og peber og tag kødet op. Rul baconskiverne sammen, fæst med en tandstik og brun dem.
  • Klargør grønsagerne: Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær porrerne i skiver og del blomkÃ¥lshovedet i smÃ¥ buketter.
  • Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  • Vend grønsagerne i margarinen og læg kødterningerne og baconrullerne (uden tandstikkerne) i. Tilsæt bouillon og lad gryden smÃ¥snurre i ca. 20 min.
  • Jævn stegeskyen med ca. 1 spsk majsstivelse udrørt i koldt vand. Kog det op og smag det til med salt og peber.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 35
Heraf arbejdstid: 15
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 702
Kilojoule 2958
Energi fordeling:
Fedt 29%
Protein 33%
Kulhydrat 37%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]