Grøn sommerfisk


Kilde Ukendt
Kategori(er): Middagsretter,Fisk

 

Fremgangsmåde:
  • Skær agurken i tynde stave - ca 8 cm. Kom dem i et ovnfast fad sammen med grofthakkede løg og skivede champignoner.
  • Kom hakket persille og dild pÃ¥ og hæld grønsagsbouillonen (eller vand) i fadet. Læg fiskefiléterne pÃ¥ blandingen og drys dem med salt og peber.
  • Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  • Dryp fisken med saften fra citronen. Fordel fedtstoffet pÃ¥ fisken og dæk fadet med folie. Sæt det i en 225 º varm ovn i ca. 20 min.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 30
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 440
Kilojoule 1901
Energi fordeling:
Fedt 20%
Protein 35%
Kulhydrat 44%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]