Svinekød i karry


Kilde Danske Slagterier
Kategori(er): Middagsretter,Gryderetter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • Kog risene som anvist pÃ¥ emballagen.
  • Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær kødet i smalle strimler (1 x 1 x 5 cm). Brun kødet i olie i 2 min. i stegegryde eller wok ved kraftig varme.
  • Tilsæt karry og knust hvidløg og svits i 1 min. Kom kokosmælk, vand, rødløg i smalle bÃ¥de og squash i halve skiver ved.
  • Lad retten koge for svag varme i 5 min uden lÃ¥g. Smag til med karry, citronsaft, sukker og salt.
  • Servér de kogte ris til.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 30
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 642
Kilojoule 2413
Energi fordeling:
Fedt 36%
Protein 24%
Kulhydrat 40%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]