Citruskrydret skinkesauté


Kilde Kostpl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • Kog risene efter anvisningen pÃ¥ emballagen.
  • Pres saften ud af appelsinerne. Riv skallen pÃ¥ et megt fint rivejern ( der skal bruges 1/4 tsk per kuvert / person ). Bland appelsinsaften med rørsukker, maizenamel, appelsinskal og ingefær. Bland det godt.
  • Afpuds kødet og skær det i 2 x 2 cm store tern. Lad mandarinerne dryppe af.
  • Opvarm olien pÃ¥ en stegepande ved jævn varme. Læg kødet pÃ¥ og steg det under omrøring til det ikke længere er rosa i midten - ca 5 min. Læg kødet til side.
  • Hæld appelsinsaftblandingen og mandarinerne pÃ¥ panden og kog det under omrøring, til saucen er jævn - ca. 5 min. Bland kødet med saucen og lad det simre i ca. 4 min.
  • Anret risene pÃ¥ et serveringsfad og læg kød- og mandarinblandingen ovenpÃ¥. Retten kan pyntes med tynde strimler af appelsinskallen.
Billed af opskrift
info Opskriftsfakta
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]