Sennepsporrer


Kilde Medlem " Regina "
Kategori(er): Middagsretter,Vegetar

 

Fremgangsmåde:
  • Porrerne renses og hver af dem skæres i 3 - 4 stykker. Koges i 5 - 8 min i letsaltet vand og afdryppes.
  • Porrestykkerne lægges i et ildfast fad, sammen med hakkede tomater.
  • Cocktailpølserne ristes pÃ¥ en pande i lidt fedtstof, evt sammen med findelte champignon.
  • Cocktailpølser og champignon fordeles i det ildfaste fad. Krydres med salt og peber og tildækkes med ost i skiver, hvorpÃ¥ der smøres dijonsennep - gerne rigeligt.
  • Sættes i en 225 º varm ovn, indtil osten er smeltet ( ca 20 min).
  • OBS: retten kan laves med eller uden kød og i princippet tilsættes alle de grønsager man ønsker.

 

Variationer/Tilbehør

Groft madbrød

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 35
Heraf arbejdstid: 15
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 443
Kilojoule 1855
Energi fordeling:
Fedt 54%
Protein 23%
Kulhydrat 22%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]