Karbonader m/kartofler


Kilde Ukendt
Kategori(er): Middagsretter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  • Del kødet i lige store portioner. Form hver portion til en bolle. Tryk den lidt flad med hÃ¥nden. Hak karbonaden let pÃ¥ overfladen med en kniv, mens venstre hÃ¥nd former den ensartet.
  • Vend karbonaden i mel tilsat krydderierne. Brun margarinen pÃ¥ en pande. Brun karbonaderne ved kraftig varme.
  • Dæmp varmen og steg dem 4 - 5 min. pÃ¥ hver side. Serveres evt. med en opbagt sauce.
  • Fedtstof til saucen smeltes. Melet tilsættes under omrøring, evt. med piskeris. Ca. 1/3-del af væsken tilsættes under omrøring.
  • Når massen er jævn tilsættes resten af væsken ad to gange.
    Saucen skal koge mellem hver gang.

 

Variationer/Tilbehør

Grønsager

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 30
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 527
Kilojoule 2204
Energi fordeling:
Fedt 39%
Protein 24%
Kulhydrat 37%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]