Svinehjerter med æblefyld og coleslaw


Kilde Ukendt
Kategori(er): Middagsretter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • HvidkÃ¥len strimles fint. Drys med salt og lad den trække ca. 20 min. Skylles og vrides i et klæde.
  • Selleri skæres i tynde stykker. Gulerødder skrælles og rives groft. Blandes sammen med hvidkÃ¥len. Tilsæt evt. lidt friskhakket persille.
  • Eddike,salt, peber, sukker og piskefløde blandes til en marinade, der vendes i kÃ¥lblandingen. Salaten trækker 2 - 3 timer ( eller laves dagen i forvejen).
  • Skyl og rens hjerterne. Fjern kærnehus i æblerne og skær æblerne i terninger.
  • Drys hjerterne indvendig med salt og peber. Fyld æbler og merian i og luk med kødnÃ¥le.
  • Brun hjerterne i en gryde i fedtstoffet. Hæld bouillon ved og tilsæt resten af æblestykkerne. Steg hjerterne under lÃ¥g ved svag varme ca 1 time.
  • Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  • Sauce:Purér æblestykkerne fra skyen gennem en sigte ned i gryden. Tilsæt maizena og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 80
Heraf arbejdstid: 20
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 862
Kilojoule 3625
Energi fordeling:
Fedt 45%
Protein 20%
Kulhydrat 35%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]