Mangokoteletter m/ hot majsgryde


Kilde Slankepl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem halvmøre i bouillonen. Fjern kerner og skillevægge fra bÃ¥de peberfrugt og chilipeber og skær det hele i fine strimler.
  • Kom strimlerne og majs i gryden til kartoflerne og lad det koge færdigt sammen i ca. 5 min.
  • Varm olien pÃ¥ panden og steg kødet i den ved svag varme - ca. 3 min pÃ¥ hver side.
  • Tag panden af blusset og krydr kødet med salt og friskkværnet peber. Smør 1/2 spsk. Mango chutney pÃ¥ hver kotelet. Lad det hvile i et par minutter, inden du serverer retten sammen med den hotte majsgryde.
  • Jævn bouillonen i majsgryden med maizena udrørt i lidt koldt vand. Husk nÃ¥r du laver jævning at vædsken skal i først.
  • Lad den jævnede ret koge i 1 min.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 15
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 502
Kilojoule 2106
Energi fordeling:
Fedt 24%
Protein 32%
Kulhydrat 44%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]