Sennepslaks m/ italiensk kartoffelsalat


Kilde Slankepl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Fisk

 

Fremgangsmåde:
  • Læg laksefiléterne i et lag i et ovnfast fad, dryp dem med citronsaft og kryd´r med salt og peber. Smør fisken med dijonsennep og drys den med masser af hele sennepsfrø / - korn. Tryk dem fast med hÃ¥nden !
  • Hæld en smule vand rundt om fiskestykkerne og bag dem i en forvarmet ovn v/ 180 º i 15 - 20 min.
  • Hvis ærterne er frosne, skal de lige tø op i en skÃ¥l varm vand. Blend hytteosten med den fintsnittede hvide del af forÃ¥rsløg, og halvdelen af den grønne del af forÃ¥rsløg. Rør en anelse vand i, hvis det er nødvendigt, og smag til med krydderier.
  • Snit resten af den grønne top fra forÃ¥rsløg og udkernet chili fint, og bland det i. Pil kartoflerne og skær dem i tern og vend dem i dressingen sammen med ærterne. Pynt kartoffelsalaten med et drys paprika og godt med karse.
  • Tag fisken ud af ovnen og lad dem hvile et par minutter, før du serverer den til kartoffelsalaten.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 40
Heraf arbejdstid: 10
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 490
Kilojoule 2065
Energi fordeling:
Fedt 28%
Protein 31%
Kulhydrat 41%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]