Stegt svinemørbrad m/ broccoli


Kilde Slankepl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Svinekød

 

Fremgangsmåde:
  • Kartoflerne skrælles og koges dækket i vand i ca. 15 min. Skyl broccoli og damp den ved høj varme i 2 dl vand i ca. 10 min.
  • Fjern sener og evt. fedt fra mørbraden. Varm fedtstoffet pÃ¥ panden. Brun mørbraden herí pÃ¥ alle sider over ret stærk varme. Beregn ca. 5 min til bruningen.
  • Dæmp varmen. Drys med salt og paprika og steg under lÃ¥g ved svag varme i ca. 5 min. Vend mørbraden og steg i yderligere 5 min.
  • Fjern mørbraden fra panden og tilsæt ribsgelé og det meste af vandet. Gem lidt , der hældes i en jævningeryster og tilsæt melet. Blandingen rystes kraftigt sÃ¥ det ikke indeholder klumper.
  • Bring væsken pÃ¥ panden i kog, og hæld jævningen i, først drÃ¥bevis og derefter mere og mere under piskning.
  • Kog saucen ved svag varme i 5 - 10 min. Smag evt. til med salt.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 35
Heraf arbejdstid: 15
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 458
Kilojoule 1930
Energi fordeling:
Fedt 25%
Protein 32%
Kulhydrat 44%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]